"ON THE ROAD" JACK KEROUAC - THE FILM

Publié le par kokologiannis

ontheroadposter.jpg

 

 

On The Road, η ταινία σε σκηνοθεσία Walter Salles και εμπνευσμένο από την ομώνυμη νουβέλα του Jack Kerouac, έχει τελικά μια αφίσα που απεικονίζει μόνιμη τους τρεις βασικούς χαρακτήρες: Sam Riley, Garrett Hedlund και Kristen Stewart. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια ιστορία των αγοριών, που ζουν άγριες ​​περιπέτειες στην άκρη της παράβασης, μια ιστορία που ο συγγραφέας Τζακ Κέρουακ κατηγορείται ότι είναι υποκριτής, γιατί όταν επέστρεψε για να ζήσει στην οικογένεια του αποδείχθηκε ότι δεν είναι σε θέση να ζει επικίνδυνα.

 


 

 

Η σύνοψη:

 

Αμέσως μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Sal Paradise (Sam Riley), ένας επίδοξος συγγραφέας της Νέας Υόρκης, συναντά τον όμορφο Dean Moriarty (Garrett Hedlund), που είναι παντρεμένος με την χειραφετημένη και σαγηνευτική Marylou (Kristen Stewart). Ο Σαλ και ο Dean έγιναν γρήγορα φίλοι. Αποφασισμένοι να μην παγιδευτούνί σε μια ασφυκτική ζωή, οι δύο φίλοι ξεκινούν για ένα οδικό ταξίδι μαζί με τη Marylou. Διψασμένοι για την ελευθερία, τα τρία νεαρά παιδιά ανοίγουν το δρόμο τους προς την ανακάλυψη του κόσμου, να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους, και για την ανακάλυψη των εαυτών τους.

 

Το καστ:

 

μαζί με την Kristen Stewart, Sam Riley και Garrett Hedlund, βρίσκουμαι τους Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Steve Buscemi και Amy Adams. Το On The Road είχε μια μακρά διαδικασία, αλλά τελικά θα έρθει στις αίθουσες: η ταινία που παράγεται από την MK2 στην πραγματικότητα θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 23 Μαΐου και είναι ανάμεσα στα ονόματα επιλέξιμων υποψηφίων για το προσεχές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

 

Κοκολογιάννης Κωνσταντίνος

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article